Obavještavamo članstvo da u petak 15. veljače 2019. na županijskom Radiju Koprivnica započinje sa emitiranjem radio emisija POZDRAV DOMOVINI koja će i u budućnosti imati svoj  standardni tjedni termin petkom u 13,30h.

Emisija će se realizirati pod projektom Udruge prvi hrvatski redarstvenik Podružnice Koprivničko-križevačke, a voditelj emisije, uređivač i kreator tema će biti dipl.krim. Robert Vulić, naš član iz Koprivnice koji će obrađivati teme iz projekta uz pomoć sugovornika iz braniteljskih udruga sa područja  Koprivničko- križevačke  županije, ali i iz cijele Lijepe naše.

Donesen je plan emitiranja emisija za naredne dvije godine, te se planira emitirati od 35 do 40 emisija godišnje. Plan je da se na stranicama Radija Koprivnice emisije mogu internetski preslušati i nakon njihova emitiranja.

Teme emisije su sustavno promicanja vrijednosti Domovinskog rata, promicanja istine o istom,  ratu koji je bio nametnut i agresivan od naših susjednih država (Srbije i Crne Gore uz prethodnu pobunu dijela srpskog stanovništva u RH koji nisu bili za demokratske promjene), a  čiji je agresorski cilj bio zauzimanje većeg dijela teritorija naše Domovine, progon i uništenje nesrpskog stanovništva, zatiranje naše povijesti i vjere.

Teme emisije su branitelji, policajci i vojnici, kako je agresija počela, ulozi prvih hrvatskih redarstvenika, uloga koprivničkih ratnih postrojbi u borbenom sektoru, ali i o ulozi koprivničke privrede, doprinosu u neborbenom sektoru.

Emisije datumski prate značajne događaje u kojima su naše policijsko-vojne postrojbe sudjelovale tijekom DR, značajne datume-obljetnice ratnih postrojbi i naravno i predstavljanje stradalničko-braniteljskih udruga.

Teme su to koje se mogu vrlo kvalitetno obraditi i naravno uz sudjelovanje u emisijama kvalitetnih sugovornika i istinskih sudionika događanja.

Pozivaju se članovi naše Udruge da sudjeluju u emisiji i da se obrate mailom na domenu Radio Koprivnice: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pozivaju se članovi da slušaju ovu emisiju, da postavljaju pitanja mailom (mogu i snimljena pitanja), da predlože teme ili sugovornike, da izlože svoje razmišljanje o problematici kojom će se baviti ova emisija, a nadamo se i riješiti koji problem, uputiti branitelja korisnim savjetom.

Uređivačka je želja da se uvaži informacija i uvrstiti u emisiju sve ono što ulazi u okvire programske sheme iste.

Srdačno, Robert Vulić.