Drugog svibnja 2017. godine na 26. godišnjicu pogibije prve žrtve Domovinskog rata u Dalmaciji u Bibinju je u organizaciji PHR-a podružnice zadarske i udruge specijalne policije Poskoci, a pod pokroviteljstvom općine Bibinje  održana je Tribina sjećanja na Prvog hrvatskog redarstvenika pokojnog  Franka Lisicu. U prepunoj dvorani osnovne škole Stjepan Radić tražilo se mjesto više. 

Na samom početku je umješni voditelj tribine prizvao u sjećanja lik našeg pokojnog kolege Franka Lisice. Na tribini su govorili povjesničar dr. Ante Nazor, general Marko Lukić i načelnik općine Bibinje gospodin Bruno Bugarija. Svi govornici su govorili o novijoj političkoj povijesti i ulozi Prvih hrvatskih redarstvenika. Dan prije članovi PHR-a podružnice Zadarske su posjetili mjesto pogibije na brdu Štrkovača iznad Polače. 

Na tribini sjećanja su sudjelovali: bibinjska klapa, Tomislav Brala i pjesnik iz Knina Ante Nadomir Tadić Šutra. Izvodeći prigodne pjesme i recitale

Zahvaljujemo našoj podružnici zadarskoj na čelu s Milanom Nimcom što je upriličila ovakvo događanje, vjerujemo da će ovo biti primjer i drugim podružnicama.