U Valbandonu su od 21 do 23. Rujna, 2012. G. održane XI športske igre udruge PHR. Po prvi put osim natjecanja u nogometu natjecalo se i u drugim športskim disciplinama i to : stolni tenis, balote, šah, pikado i potezanje konopa.

U nogometu je odigrana jedna utakmica i to između podružnica južne i istočne Hrvatske protiv ostalih podružnica. Rezultat nije bio važan pa se igralo radi nogometa i dobrog druženja. Nakon odigrane utakmice svi igrači dobili su prigodnu medalju.
Mnogo zanimljivije je bilo u ostalim športskim disciplinama koje su ove godine uvedene po prvi put. Za stolni tenis prijavilo se više igrača pa je trebalo organizirati igru na eliminaciju da bi se došlo do pobjednika .
Zanimljivo je bilo i na zogu za balote gdje se prijavilo više ekipa po tri člana, pa je i tu trebalo organizirati igru na eliminaciju, da bi se na kraju došlo do pobjednika i to iz šibensko-kninske podružnice u sastavu : Vlade Vukas, Filip Batovanja i Drago Renje.
Za šah se također prijavilo više članova, te se igralo na dvije šahovske ploče, na eliminaciju, da bi se došlo do pobjednika.
Za pikado se prijavilo najviše prvih hrvatskih redarstvenika, tako da se pikado igrao skoro cijeli dan,na eliminaciju, dok se neposredno pred večeru nije dobio pobjednik iz šibensko-kninske podružnice Ante Miljak.
Najzanimljivije je bilo na potezanju konopa za što se prijavilo više ekipa iz raznih podružnica i sistemom eliminacije došlo se do pobjednika i to ekipe iz šibensko-kninske podružnice u sastavu : Ivan Krvavica, Ivo Ercegovac, Miroslav Maretić, Ante Miljak, Željko Bikić i Zdravko Brković.
Natjecanja u svim športskim disciplinama protekla su u športskom ozračju i fair play-u među natjecateljima.