Dana 4. 8. 2015. g. u Kninu je svečano proslavljena 25. obljetnica udruge Prvi hrvatski redarstvenik, na kojoj  se okupilo oko 300 prvih hrvatskih redarstvenika iz RH i Federacije BiH. Program proslave započeo je zajedničkim doručkom u restoranu SSŠ Kralja Zvonimira, nakon čega su se prvi hrvatski redarstvenici uputili do Spomenika pobjede Oluja 95, gdje je položen vijenac i zapaljene svijeće u spomen na poginule i umrle prve hrvatske redarstvenike.

U župnoj crkvi samostana Svetog Ante služena je sveta misa za sve poginule i umrle prve hrvatske redarstvenike.

U Domu Hrvatske vojske Kralj Zvonimir održana je svečana akademija gdje su se u ime domaćina prvim hrvatskim redarstvenicima uz prigodan kulturno umjetnički program obratili predsjednik podružnice šibensko-kninske Tomislav Čolak, u ime udruge predsjednik Zdravko Lončar i u ime grada Knina gradonačelnica Josipa Rimac.

Prvim hrvatskim redarstvenicima obratili su se i gosti : prvi zapovjednik postrojbe Marko Lukić,  izaslanik MUP-a  g. Faber i izaslanik predsjednika HDZ-a g. Milas.

Nakon svečane akademije u poslijepodnevnim satima druženje prvih hrvatskih redarstvenika i njihovih gostiju nastavljeno je zajedničkim ručkom uz pjesmu u restoranu  „ Kod Tome „ u Drnišu.

Oko stotinjak prvih hrvatskih redarstvenika ostalo je prenoćiti u Kninu, u vojarni HV-e, te su se  5. kolovoza, pridružili proslavi 20. obljetnice Oluje.